L'Arròs de Pals

En el restaurant La Vila sempre diem que som afortunats per tindre el producte que tenim, ja que estem ubicats en una zona molt rica en agricultura, ramaderia i pesca. Això ens permet tindre un servei de producte de proximitat quasi a diari.Com a especialitat de la casa tenim el arròs a la cassola, plat típic de Pals i de la zona de l’Empordà. Utilitzem la recepta tradicional de la casa i ho servim tant en mar i muntanya com en arrossos de peix i marisc.També treballem amb carns de Girona i peixos de les diferents llotjes de la costa brava.Tots els plats i arrossos se’ls oferim a la carta i en menús, per a que cada client pugui triar segons li vingui de gust. 
En la nostra carta trobaran tapes, racions i altres entrants, pasta, carns, peixos i arrossos. També tenim plats per a nens com pizzes i plats combinats.Els menús es serveixen regularment i trobaran des de menús relacionats amb l'arròs de Pals com menús amb varis plats a triar.

En el servei de Bar des de primera hora del matí trobaran esmorzars complerts amb pastisseria de la casa, un gran assortit d'entrepans i tostas; o també a mig dematí o més aviat a mitja tarda poden pendre un aperitiu amb un pinxo o una tapa casolana. 
Restaurant La Vila | c/Abeurador nº18, 17256 Pals | tel. 972 668 193
Bitcolabis Ajuda Digital | Sk8 | Plantilla original per Lasantha - Premium Blogger Themes