El Restaurant La Vila de PalsEl Restaurant La Vila de Pals és un establiment familiar que des de fa més de 15 anys té obertes les seves portes al peu del centre gòtic de la vila de Pals, oferint una cuina casolana i una gastronomia típicament mediterrània. 
El nostre restaurant gaudeix d’una localització privilegiada i permet al visitant degustar gran varietat de plats i maridatges envoltat de la història que caracteritza al poble medieval de Pals, on el Baix Empordà es troba banyat per la Costa Brava gironina.

Restaurant La Vila de Pals

La nostra proposta culinària? Una cuina elaborada amb productes del país, en una clara aposta per la qualitat i la proximitat que us convidem a tastar. 
Al Restaurant La Vila de Pals, els nostres clients troben una carta extensa i variada; des de peix i marisc arribat del port de Palamós, a carn de primera qualitat de les comarques gironines, tot maridat amb assortit en vins de la D.O. Empordà, entre d’ altres Denominacions d’Origen.

Restaurant La Vila de Pals
Guisats, rostits, gran varietat de tapes, plats de pasta i pizzes completen l’oferta del nostre restaurant. Però sens dubte, la nostra especialitat és larròs a la cassola. Un plat elaborat amb les millors matèries primeres, començant per l’arròs de Pals, un altre dels productes amb D.O. del país, amb les que ens agrada treballar al nostre restaurant.

Poden descobrir molt més del nostre restaurant utilitzant els menús de la dreta. Gràcies per la seva visita i que vagi molt de gust.


 
Restaurant La Vila | c/Abeurador nº18, 17256 Pals | tel. 972 668 193
Bitcolabis Ajuda Digital | Sk8 | Plantilla original per Lasantha - Premium Blogger Themes