Menús del Restaurant La Vila de Pals

Al Restaurant La Vila de Pals disposem de varietat de menús que s'ofereixen d'una manera regular durant tot l'any i d'altres que s'ajusten i varien segons estacionalitat. Gràcies a aquesta aposta, els nostres clients poden gaudir del producte de temporada al nostre restaurant.

Els menús que podran trobar sempre en el restaurant són:

MENÚ DEL DIA: 11 € (per persona)
Tots els dies laborables a partir de les 13:00 hores fins esgotar. Trobaran 3 plats a triar de primer i 3 plats de segon, més beure per persona i postre.
Cada dia variem els plats, excepte els dilluns que fem escudella i carn d'olla i els dijous que sempre trobaran Arròs de Pals a la cassola.

MENÚ DE LA CASA: 17,50 € (per persona)
Oferim 4 menús a l'any segons l'estació en que ens trobem. Podran triar entre 5 plats de primer i 5 plats de segon, més postres de la casa i beure. Podran gaudir d'aquest menú tant migdies com nits, i qualsevol dia que convingui (caps de setmana i festius inclosos).

MENU PAELLA: 16€ p.p (minim 2 persones)
Menú amb preu tancat que pot ser servit tant nits com mitjdies, entre setmana i cap de setmana. Aquest consisteix en amanida verda, paella mixta, beure i postre.

MENU D'ARRÒS A LA CASSOLA: 17,50 € p.p (mínim 2 persones)
Menú tancat d'arròs a la cassola, senzill, elaborat i econòmic. Consisteix en una amanida d'entrada i com a plat principal es serveis l'arròs a la cassola de Pals. Estan incloses les begudes i tambè les postres de la casa. El Restaurant La Vila ofereix el menú tant al migdia com a la nit, tots els dies de la setmana.

MENU ESPECIAL LA VILA: 34 € p.p (minim 2 persones)
Menu molt elaborat on el plat principal es l'Arròs de Pals amb Llamàntol i de primer trobaran un pica – pica de peix i marisc. Vins D.O. Empordà, més postres de la casa i cafés.

MENU INFANTIL: 6,5 € p.p
Un menu senzill, pràctic i econòmic per a la mainada. Consisteix en frankfurt amb patates, refresc i gelat.


Menús que varien segons l'època de l'any:

Depenent de l'època de l'any a la que ens trobem, podran gaudir de uns menús amb una promoció i publicitat específica a travès de la Cambra de Comerç o el mateix Ajuntament de Pals. Aquests menús són:

MENÚ DE L'ARRÓS DE PALS:
(XX PROMOCIÓ GASTRONÒMICA: PALS I LA CUINA DE L'ARRÓS)
Aquest menú té l'objectiu de promocionar l'arròs de Pals, producte amb D.O. i de gran qualitat i renom. Un conjunt de restaurants de la vila de Pals confeccionem un seguit de menús on el plat principal i protagonista és l'arròs de Pals.
Aquest any el menú funciona des del 03 de març fins el 01 de maig. El preu del menú és de 29 € per persona i consisteix en un pica pica de peix i marisc com a primer plat, de segon s'ofereix Arròs de Pals a la cassola amb cua de rap. I per acabar les postres de la casa (pastís borratxo amb xocolata desfeta o biscuit de turró tambè amb xocolata desfeta o qualsevol altre postre de la casa), per a beure oferim vins de les caves Peralada (cafès inclosos).

 
Restaurant La Vila | c/Abeurador nº18, 17256 Pals | tel. 972 668 193
Bitcolabis Ajuda Digital | Sk8 | Plantilla original per Lasantha - Premium Blogger Themes