Espais del Restaurant La Vila de Pals

El Restaurant La Vila de Pals és per nosaltres casa nostra i volem que els nostres clients se sentin al restaurant com a casa seva. Per això les nostres instal·lacions són amplies i acollidores.
Disposem de diferents espais interior i exterior.

Les nostres sales

Al Restaurant La Vila de Pals els clients tindran a la seva disposició dos menjadors interiors, un menjador privat i servei de bar.
Restaurant La Vila de Pals
El nostre establiment és molt espaiós, ja que comptem amb dos menjadors interiors per a servei de restaurant amb una capacitat de més de 60 comensals. A l’altre menjador per a servei de bar, es troben diverses taules més.
Restaurant La Vila de Pals

Restaurant La Vila de Pals
Per aquell grup de persones que requereixin més intimitat, o simplement, vulguin estar totalment tranquils, al Restaurant La Vila trobaran un menjador privat amb un aforament màxim de 18 persones.
Restaurant La Vila de Pals
En aquest espais del restaurant disposem de tres televisors en els dos menjadors interiors i en el bar. També tenim un televisor al menjador privat. En totes les pantalles es dóna servei en Alta Definició (HD) i està garantida la retransmissió de tots els partits de futbol tant de lliga com altres campionats nacionals i internacionals, carreres de formula 1 i motos GP, com qualsevol altre esdeveniment esportiu al Restaurant La Vila de Pals.

Les nostres terrasses

Al Restaurant La Vila comptem amb diferents espais, tant d'interior com d'exterior, per a que els nostres clients se sentin còmodes.
Restaurant La Vila de Pals
A més de les estàncies interior, els clients podran gaudir de la nostra cuina, així com del mateix servei i atenció a la terrassa privada. En aquest espai també disposaran del servei de TV en alta definició (per als amants dels esports). Tot això sense haver de fer res i sentint-se com a casa.

La terrassa del Restaurant La Vila es troba sobre tarima de fusta i amb diferents sistemes de para-sols per a poder dinar o sopar a l'exterior amb total comoditat. A més els nostres clients també trobaran altres taules de terrassa per a poder esmorzar o fer el vermut gaudint de la tranquil·litat i les meravelloses vistes del poble de Pals.
Restaurant La Vila de Pals
Els nostres clients encara gaudiran de més avantatges a La Vila de Pals, ja que trobaran gran quantitat de places de pàrquing públic just davant del restaurant per a la seva comoditat.

 
Restaurant La Vila | c/Abeurador nº18, 17256 Pals | tel. 972 668 193
Bitcolabis Ajuda Digital | Sk8 | Plantilla original per Lasantha - Premium Blogger Themes