Al Restaurant La Vila de Pals, l'especialitat de la casa és l'arròs de pals a la cassola.
L'arròs a la cassola és un arròs caldòs (melòs) de mar i muntanya, de gust intens, elaborat amb sofregits de ceba i pebrot que li donen un tarannà especial . Trobaran diferents maneres de cuinar-lo segons els gustos de cadascú, sempre utilitzant gra cultivat aquí en el poble i materia prima de gran qualitat.
Apart de l'arròs a la cassola, tambè fem paella mixta i de marisc, per aquelles persones que els hi agradi un arròs una mica més sec i lleuger.
L'arròs a la cassola és un arròs caldòs (melòs) de mar i muntanya, de gust intens, elaborat amb sofregits de ceba i pebrot que li donen un tarannà especial . Trobaran diferents maneres de cuinar-lo segons els gustos de cadascú, sempre utilitzant gra cultivat aquí en el poble i materia prima de gran qualitat.
Apart de l'arròs a la cassola, tambè fem paella mixta i de marisc, per aquelles persones que els hi agradi un arròs una mica més sec i lleuger.